Appelpop 2016 trekt ruim 152.000 bezoekers! Bekijk de foto’s hier!

Appelpop 2016, heeft ruim 152.000 bezoekers getrokken verspreid over de vrijdag en zaterdag. Ik was er als fotograaf aanwezig voor de Zaak van de Stad / UitinTiel en kon mij zodoende tussen het veld mengen en de optredens van dichtbij meemaken.

De sfeer was echt waanzinnig relaxed, zaterdagmiddag bij het optreden van Douwe Bob was het gezellig druk en het aanwezige publiek zong luid mee toen “slow down” zijn aanvang nam. In de tent was het verschrikkelijk heet, en ik was dan ook blij toen ik weer buiten stond.

Lucas Hamming zorgde voor veel meejoelende mensen en zijn haarbos in combinatie met gitaar zorgde voor hele mooie plaatjes van haren die in de lucht vlogen. Even later was het de beurt aan de Jeugd van Tegenwoordig op het hoofdpodium. Wat een energie hebben die gasten. Het is heel gaaf hoe je de energie door de tent voelt stromen.

Later met Guus Meeuwis stond de tent voor de 5e keer op de kop, en toen was het ook even echt té druk op Appelpop, je kon je nauwelijks een weg banen. Als fotograaf voelde ik me wel echt tussen de mensen nu met mooie en minder mooie momenten. Mensen bevangen door de drukte en vooral de hitte, maar ook free knuffels, gezelligheid, vele mensen die (spontaan) op de foto wilden, en vooral veel positieve energie!

Fotoserie: