Appelpop 2017 bezocht door ruim 120.000 mensen.

Zo rustig en nat zoals de vrijdag verliep, zo kleurrijk, zonnig en fijn was de zaterdag editie van Appelpop 2017. Zaterdag was het erg gezellig en het werd steeds drukker. De gaten vol water die toegedekt met zaagsel nog overal drassig waren op de vrijdag waren nu al snel gedroogd op veel plaatsen en men nam met kleedjes en zeiltjes ligplekken in beslag tegen de kade hangend in het gras, wegdromend aan de rand van het veld.

Het was geweldig om opeens tussen de crowdsurfers en wall of death en circle te staan bij The Charm The Fury.  Bij Di-rect stond ik bijna vooraan en het geluid en de bas voelde ik als een nekmassage door mij heen stromen richting rug en benen. Wat een gave show altijd bij hun! Navorone vond ik ook heel gaaf, denk ook dat het MC Blossom dit jaar mijn fav podium was.

 Fotolicenties

Privé gebruik (bijv. voor wanddecoratie in huis) - €9,97Online gebruik - €17,19Redactioneel of educatief gebruik - €34,97Zakelijk gebruik - €47,97

Hoe werkt het bestellen van een licentie? Via Wetransfer wordt de originele foto zonder watermerk, naar het door jou opgegeven e-mail adres verstuurd, samen met een betaallink om snel en eenvoudig via iDeal (Mollie) jouw licentie te voldoen. Getoonde bedragen zijn incl. 21% btw.

*Foto’s van openbare kunstwerken, musea en mensen die duidelijk in beeld staan zijn enkel redactioneel beschikbaar. Festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee, dan weet ik direct welke foto jij bedoeld!