Appelpop 2017 bezocht door ruim 120.000 mensen.

Zo rustig en nat zoals de vrijdag verliep, zo kleurrijk, zonnig en fijn was de zaterdag editie van Appelpop 2017. Zaterdag was het erg gezellig en het werd steeds drukker. De gaten vol water die toegedekt met zaagsel nog overal drassig waren op de vrijdag waren nu al snel gedroogd op veel plaatsen en men nam met kleedjes en zeiltjes ligplekken in beslag tegen de kade hangend in het gras, wegdromend aan de rand van het veld.

Het was geweldig om opeens tussen de crowdsurfers en wall of death en circle te staan bij The Charm The Fury.  Bij Di-rect stond ik bijna vooraan en het geluid en de bas voelde ik als een nekmassage door mij heen stromen richting rug en benen. Wat een gave show altijd bij hun! Navorone vond ik ook heel gaaf, denk ook dat het MC Blossom dit jaar mijn fav podium was.

 Een foto gezien die je wil gebruiken in een publicatie, op een website of privé voor bijvoorbeeld een wanddecoratie? Geef aan om welke foto het gaat en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling gaat via iDeal of Bankoverschrijving.

Privé gebruik (bijv. voor wanddecoratie) - €17,19Online gebruik - €17,19Redactioneel of educatief gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,97

*Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee, dan weet ik direct welke foto jij bedoelt!

(¹) Musea, openbare kunst, portret en festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Gebruik zonder licentie niet toegestaan.