De appelpop tent staat en het beloofd mooi weer te worden deze week.

De Appelpop tent pronkt met haar magenta en blauwe lijnenspel weer in de hoogte en door de wijde omtrek heen,  het is weer de eerste week van september. De Waalkade is afgesloten en vrachtwagen en heftrucks rijden af en aan om de boel op te bouwen samen met vele vrijwilligers. Het beloofd een mooie week met weinig regen te worden, als nu de grijze lucht ook nog weg gaat en de zon gaat schijnen is het compleet.

De Appelpop tent pronkt met haar magenta en blauwe lijnenspel weer in de hoogte en door de wijde omtrek van Tiel heen, het is de eerste week van september. De Waalkade is afgesloten en vrachtwagens en heftrucks rijden af en aan om de boel op te bouwen samen met vele vrijwilligers. Het beloofd een mooie week met weinig regen te worden, als nu de grijze lucht ook nog weg gaat en de zon gaat schijnen is het compleet.


Een foto gezien die je wil gebruiken in een publicatie, op een website of voor privé gebruik? Geef aan om welke foto het gaat en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling gaat via iDeal of bankoverschrijving.

Privé gebruik - €17,19Online gebruik - €17,19Redactioneel of educatief gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,97

Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee zodat ik direct weet welke foto je bedoelt!

(¹) Musea, openbare kunst, portret en festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Bij gebruik zonder licentie ontvang je een rekening met toeslag.


Gerelateerde berichten: