De appelpop tent staat en het beloofd mooi weer te worden deze week.

De Appelpop tent pronkt met haar magenta en blauwe lijnenspel weer in de hoogte en door de wijde omtrek heen,  het is weer de eerste week van september. De Waalkade is afgesloten en vrachtwagen en heftrucks rijden af en aan om de boel op te bouwen samen met vele vrijwilligers. Het beloofd een mooie week met weinig regen te worden, als nu de grijze lucht ook nog weg gaat en de zon gaat schijnen is het compleet.

De Appelpop tent pronkt met haar magenta en blauwe lijnenspel weer in de hoogte en door de wijde omtrek van Tiel heen, het is de eerste week van september. De Waalkade is afgesloten en vrachtwagens en heftrucks rijden af en aan om de boel op te bouwen samen met vele vrijwilligers. Het beloofd een mooie week met weinig regen te worden, als nu de grijze lucht ook nog weg gaat en de zon gaat schijnen is het compleet.Fotolicenties

Privé gebruik (bijv. voor wanddecoratie in huis) - €9,97Online gebruik - €17,19Redactioneel of educatief gebruik - €34,97Zakelijk gebruik - €47,97

Hoe werkt het bestellen van een licentie? Via Wetransfer wordt de originele foto zonder watermerk, naar het door jou opgegeven e-mail adres verstuurd, samen met een betaallink om snel en eenvoudig via iDeal (Mollie) jouw licentie te voldoen. Getoonde bedragen zijn incl. 21% btw.

*Foto’s van openbare kunstwerken, musea en mensen die duidelijk in beeld staan zijn enkel redactioneel beschikbaar. Festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee, dan weet ik direct welke foto jij bedoeld!