Atlas Garagebedrijf in Tiel door een korte maar hevige brand in de werkplaats getroffen vanmiddag.

Toen ik vanmiddag terug naar huis kwam zag ik de brandweer staan. Ik had er geen idee van wat er gebeurd was, had ook geen brandweer gehoord. Het bleek dat er bij garagebedrijf Atlas op bedrijventerrein Latenstein een brand was geweest in de werkplaats. Deze brand zou ontstaan zijn na een explosie. De ruiten waren allemaal uitgetikt zoals iemand mij vertelde om de rook weg te krijgen.
Toen ik vanmiddag terug naar huis kwam zag ik de brandweer staan. Ik had er geen idee van wat er gebeurd was, had ook geen brandweer gehoord. Het bleek dat er bij garagebedrijf Atlas op bedrijventerrein Latenstein een brand was geweest in de werkplaats. Deze brand zou ontstaan zijn na een explosie. De ruiten waren allemaal uitgetikt zoals iemand mij vertelde om de rook weg te krijgen.
Van de ingang en het raamwerk naar de werkplaats is weinig over na de brand.
Van de ingang en het raamwerk naar de werkplaats is weinig over na de brand.
Binnen waren nog enkele brandweermannen bezig met onderzoek. Het dak was volledig zwart geblakerd en de vloer net een zwembad.
Binnen waren nog enkele brandweermannen bezig met onderzoek. Het dak was volledig zwart geblakerd en de vloer net een zwembad.
Het kantoor en de toegang daar naartoe stond ook vol rook en waterschade.
Het kantoor en de toegang daar naartoe stond ook vol rook en waterschade.