Autobedrijf Hazet langs de Transitoweg in ochten op de eerste zondag van 2015.

Autobedrijf Hazet langs de Transitoweg in Ochten. Toen ik gisteren er op de fiets langs kwam en de reflectie in de zon zag van al die glimmende auto’s moest ik wel even stoppen om er een foto van te maken. Een mooi gezicht vanaf de Heuningstraat, wel even opletten dat ik geen stroomstoot zou krijgen want het bordje aan het hek gaf aan dat er stroom opstond, wat ook wel verstandig is tegenwoordig.
Autobedrijf Hazet langs de Transitoweg in Ochten. Toen ik gisteren er op de fiets langs kwam en de reflectie in de zon zag van al die glimmende auto’s moest ik wel even stoppen om er een foto van te maken. Een mooi gezicht vanaf de Heuningstraat, wel even opletten dat ik geen stroomstoot zou krijgen want het bordje aan het hek gaf aan dat er stroom opstond, wat ook wel verstandig is tegenwoordig.

 

Ochten