Blijderveen Pallets langs de Bommelseweg in Wadenoijen repareert en verkoopt nieuwe pallets.

Als ik over de Bommelseweg in Wadenoijen kom richting de molen die in natuurpark de Steendert staat kom ik altijd langs de bergen met pallets op het terrein van Blijderveenpallets. Het grote uithangbord tegen de oude gevel met de klok die altijd 6 uur aangeeft valt wel op. Het bedrijf Blijderveen pallets bestaat sinds 2005 en verkoop nieuwe en gebruikte pallets, repareert deze en bouwt op maat gemaakte pallets.

Als ik over de Bommelseweg in Wadenoijen kom richting de molen die in natuurpark de Steendert staat kom ik altijd langs de bergen met pallets op het terrein van Blijderveenpallets. Het grote uithangbord tegen de oude gevel met de klok die altijd 6 uur aangeeft valt wel op. Het bedrijf Blijderveen pallets bestaat sinds 2005 en verkoop nieuwe en gebruikte pallets, repareert deze en bouwt op maat gemaakte pallets.Originele foto in hoge resolutie downloaden:

Kies een licentie en via e-mail ontvang je een download link naar de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling kan via iDeal of Bankoverschrijving (bedragen incl. btw).

Online gebruik - €17,19Redactioneel of educatief gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,97

*Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee, dan weet ik direct welke foto jij bedoeld!