Brasserie NU langs de Linge waar in 1898 al de Hamsche Brug gevestigd werd.

Brasserie NU langs de Linge in Tiel bij avond gezien. Ik heb al eerder een foto gemaakt van de Brasserie in de mist, maar wilde er ook nog een keer een bij avond maken. Het is een karakteristiek gebouw. Vroeger was hier de Hamsche Brug gevestigd wiens geschiedenis al tot het jaar 1898 terug gaat. Als ik dan zo bij avond hier sta in het donker langs de brug, die ooit zelfs een tolbrug was, stel ik mij voor hoe hier vroeger de mensen gedineerd en gelogeerd zullen hebben terwijl de paardenkoets buitenstond en de gaslampen vurig wakkerden in de stille nachtelijke omgeving.
Brasserie NU langs de Linge in Tiel bij avond gezien. Ik heb al eerder een foto gemaakt van de Brasserie in de mist, maar wilde er ook nog een keer een bij avond maken. Het is een karakteristiek gebouw. Vroeger was hier de Hamsche Brug gevestigd wiens geschiedenis al tot het jaar 1898 terug gaat. Als ik dan zo bij avond hier sta in het donker langs de brug, die ooit zelfs een tolbrug was, stel ik mij voor hoe hier vroeger de mensen gedineerd en gelogeerd zullen hebben terwijl de paardenkoets buitenstond en de gaslampen vurig wakkerden in de stille nachtelijke omgeving.
Kerk-Avezaath