Brug Inundatie-Kanaal Tiel gesloten werkzaamheden.

Toen ik begin vorige week langs het Inundatie-Kanaal kwam zag ik dat de brug afgesloten was vanwege werkzaamheden die tot eind mei zouden duren, het was toen al de tweede week van juni en ik dacht zal ik er een foto van maken, maar was nogal gehaast dus fietste toen door. Vandaag kwam ik er weer langs en zag dat het bord er nog steeds staat en de brug ook nog afgesloten is, wellicht duurt het nog even. Het is 18-6 dus 3 weken na 29-5; toch maar even vastgelegd.

Toen ik begin vorige week langs het Inundatie-Kanaal kwam zag ik dat de brug afgesloten was vanwege werkzaamheden die tot eind mei zouden duren, het was toen al de tweede week van juni en ik dacht zal ik er een foto van maken, maar was nogal gehaast dus fietste toen door. Vandaag kwam ik er weer langs en zag dat het bord er nog steeds staat en de brug ook nog afgesloten is, wellicht duurt het nog even. Het is 18-6 dus 3 weken na 29-5; toch maar even vastgelegd.