Brug Inundatie-Kanaal Tiel gesloten werkzaamheden.

Toen ik begin vorige week langs het Inundatie-Kanaal kwam zag ik dat de brug afgesloten was vanwege werkzaamheden die tot eind mei zouden duren, het was toen al de tweede week van juni en ik dacht zal ik er een foto van maken, maar was nogal gehaast dus fietste toen door. Vandaag kwam ik er weer langs en zag dat het bord er nog steeds staat en de brug ook nog afgesloten is, wellicht duurt het nog even. Het is 18-6 dus 3 weken na 29-5; toch maar even vastgelegd.

Toen ik begin vorige week langs het Inundatie-Kanaal kwam zag ik dat de brug afgesloten was vanwege werkzaamheden die tot eind mei zouden duren, het was toen al de tweede week van juni en ik dacht zal ik er een foto van maken, maar was nogal gehaast dus fietste toen door. Vandaag kwam ik er weer langs en zag dat het bord er nog steeds staat en de brug ook nog afgesloten is, wellicht duurt het nog even. Het is 18-6 dus 3 weken na 29-5; toch maar even vastgelegd.Een foto gezien die je wil gebruiken in een publicatie, op een website of privé voor bijvoorbeeld een wanddecoratie? Geef aan om welke foto het gaat en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling gaat via iDeal of Bankoverschrijving.

Privé gebruik (bijv. voor wanddecoratie) - €17,19Online gebruik - €17,19Redactioneel of educatief gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,97

*Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee, dan weet ik direct welke foto jij bedoelt!

(¹) Musea, openbare kunst, portret en festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Gebruik zonder licentie niet toegestaan.