Donkere wolken trekken over de Linge in Zoelen aan het begin van de avond.

De zon liet zich de hele dag zien, maar tegen de tijd van zonsondergang verdween deze al snel achter grote wolkenvelden. De lucht was mooi verlicht maar wel alsof er zwaar weer in de lucht hing. Een flinke regenbui, maar dat bleek mee te vallen. Helaas had ik mijn regenlaarzen niet bij me, maar wilde toch deze foto kunnen maken met de reflectie van de boom en de elektriciteitsmast in de Linge. Dus het werd liggen in modderige gras; niet zo heel fijn, had net een nieuwe broek aangedoen en mijn schoenen zijn niet waterdicht. Veel maakt dat niet, het is mooi om de omgeving zo te kunnen zien!
De zon liet zich de hele dag zien, maar tegen de tijd van zonsondergang verdween deze al snel achter grote wolkenvelden. De lucht was mooi verlicht maar wel alsof er zwaar weer in de lucht hing. Een flinke regenbui, maar dat bleek mee te vallen. Helaas had ik mijn regenlaarzen niet bij me, maar wilde toch deze foto kunnen maken met de reflectie van de boom en de elektriciteitsmast in de Linge. Dus het werd liggen in modderige gras; niet zo heel fijn, had net een nieuwe broek aangedaan en mijn schoenen zijn niet waterdicht. Veel maakt dat niet, het is mooi om de omgeving zo te kunnen zien!
Linge