Duplexwoningen in de Esdoorn te Tiel maken plaats voor nieuwbouw.

Een deel van de bomenbuurt gaat op de schop. 74 duplexwoningen en eengezinswoningen aan de Esdoornstraat worden gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw. Er komen 56 nieuwe sociale huurwoningen voor in de plaats (18 eengezinsrijwoningen, 16 senioren grondgebonden woningen en 22 appartementen). De huidige woningen zijn in zeer slechte bouwkundige staat en sluiten niet meer aan op de huidige woonwensenmarkt.

Het brede erf waar de huidige woningen omheen gesitueerd zijn zal plaats maken voor een reguliere dertig km zone met stoep aan weerszijden. Inmiddels is een hekwerk rondom de woningen geplaatst en er is camerabewaking aanwezig. De tuinen zijn geëgaliseerd in afwachting van de sloop.


Een foto gezien die je wil gebruiken in een publicatie, op een website of voor privé gebruik? Geef aan om welke foto het gaat en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling gaat via iDeal of bankoverschrijving. Getoonde bedragen zijn incl. 21% btw.

Privé gebruik - €17,19Online gebruik - €17,19Redactioneel, educatief en/of non-profit gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,97

Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee zodat ik direct weet welke foto je bedoelt!

(¹) Musea, openbare kunst, portret en festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Bij gebruik zonder licentie ontvang je een rekening met toeslag.


Gerelateerde berichten: