Geboorte van de lente, in de herfst..

Al struinend langs de Waal zag ik tussen de schelpen wat aangespoelde witte eierschalen liggen; ze zagen er zo mooi teer en breekbaar uit in de herfstzon. Ik dacht meteen daar kan ik iets mee, maar ik wist niet precies wat, toen ik na een tijdje wandelen even op de telefoon keek, zag ik uit een ooghoek de margrieten staan en dacht verrek! Dan zijn net spiegeleitjes aan een struik! Een geboorte van de lente in de herfst.

Meteen een foto gemaakt, van een margriet tussen de eierschalen op het strand, maar dit beeld klopte niet…zand is toch een andere wereld? De volgende dag opnieuw de foto gemaakt, op een schaaltje en los op een donkere ondergrond.. Die vind ik toch het meeste geslaagd. Hieronder nog enkele kleine foto’s die het net niet zijn geworden. ๐Ÿ™‚

Invallen..