Een veertje als een danseres op een dun laagje ijs.

Al wandelend op de uiterwaarden vallen mij de kleinste dingen op, dit veertje verdwaald op een flinterdun laagje ijs in de goudgele middagzon, was een prachtig kleine tafereeltje voor mijn ogen, de wind blies haar haren dooreen, het was als een kleine ijsdanseres.Kwam je een leuke foto tegen in het fotoblog of in een van de albums die je graag in een publicatie wil gebruiken, op je website, of juist thuis voor aan de muur? Maak een keuze uit de mogelijkheden hieronder en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie samen met een factuur via Wetransfer (bedragen zijn incl. 21% BTW). 

Foto’s van openbare kunstwerken, moderne architectuur en mensen die duidelijk in beeld staan zijn enkel redactioneel beschikbaar. Foto’s die niet in de openbare ruimte gemaakt zijn zoals bijvoorbeeld in een museum of tijdens een muziekfestival etc. zijn niet beschikbaar. Gebruik je een foto zonder toestemming, dan ontvang je hiervoor een rekening met toeslag.

Tip: stuur een opgeslagen versie van de foto mee (of een schermafbeelding), zodat ik meteen weet welke foto jij bedoeld!