Expositie Alpha en Omega nog te bezichtigen op zaterdag 3 januari 2015 in het Klooster.

Werk gemaakt door Ardje de Graaf.

Raku keramiek objecten door Ardje de Graaf. kijk voor meer informatie op http://www.arddegraaf.nl/

 

Kunstenaarsvereniging Werkplek komt met een bijzondere expositie in Het Klooster, gevestigd aan de St. Agnietenstraat 26 in Tiel. De leden van Werkplek zijn geïnspireerd door de komst van het crematorium in Tiel. Het thema van de expositie is Alpha en Omega, de begin- en eindletters van het Griekse alfabet.
Eén van de speerpunten van de leden van Werkplek is: verbinden. Mede door de komst van het crematorium is het idee ontstaan een tentoonstelling te organiseren. Vijftien kunstenaars gaan zich buigen over het begin en het einde van het leven. Een voortdurende cyclus, waarin geboorte, bloei, wording, ontwikkeling, groei, rijping, voltooiing en einde, omgeven zijn van rituelen. Met heel veel diverse materialen en ideeën hebben de kunstenaars vorm gegeven aan dit boeiende onderwerp. Een aantal kunstenaars hebben onder andere unieke urnen ontworpen, terwijl anderen geschilderd hebben of een installatie gemaakt. Steenhouwerij Van Luijn heeft de sokkels ontworpen.

 

Detail installatie door Mieke Vasse

Detail installatie door Mieke Vasse. Kijk voor meer informatie op http://miekevasse.fr

 

De deelnemende kunstenaars zijn: Monique van Stokkum, Heleen Schoots, Ans van den Hurk, Rob Reis, Claire Zoon, Ance Dijk, Jeanette van Zanten, Lieke Smits, Ardje de Graaf, Mieke van den Besselaar, Adé Peters, Francien de Kriek, Mieke Vasse, Bert van Zanten en André de Kriek. De expositie wordt op 20 december om 15.00 uur geopend door W. Veerman, oud-streekarchivaris.

Donderdag 18 december van 14.00 tot 17.00 uur
Vrijdag 19 en 26 december en 2 januari 2015 van 14.00 tot 17.30 uur

Zaterdag 20 en 27 december en 3 januari 2015 van 12.00 tot 17.00 uur.

Zondag 21 en 28 december van 14.00 tot 17.00 uur

Het adres is St. Agnietenstraat 26 en de expositie duurt tot 3 januari 2015.

 


Gerelateerde berichten:


Fotolicenties


Zag je een mooie foto die je wil gebruiken in een publicatie, op een website, in een advertentie of juist privé voor een wanddecoratie aan de muur? Geef aan om welke foto het gaat en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling gaat via iDeal of bankoverschrijving (getoonde bedragen zijn incl. btw).

Privé gebruik - €17,19Online gebruik - €17,19Redactioneel, educatief en/of non-profit gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,19

Voor het gebruik van meerdere foto's, mag je mij natuurlijk ook direct e-mailen via: info@jean-paulopperman.nl

Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee zodat ik direct weet welke foto je bedoelt!

(¹) Musea, openbare kunst, portret en festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Bij gebruik zonder licentie ontvang je een rekening met toeslag.