Een gebroken ganzenei in een nestje van mos op de Wetlands in Tiel.

Een grijze dag werd steeds mooier tegen de avond. Op de Wetlands was een prachtige zonsondergang te zien; maar ik probeer er beetje een sport van te maken om net te laat te zijn of om deze niet vast te leggen, en te kijken naar het mooie in de omgeving wat me opviel. Niet dat ik daar op vastgepind moet worden want morgen zou die gedachte wel weer anders kunnen zijn….als de zonsondergang echt heel mooi is. Op de grond zag ik een oud ganzenei liggen wat perfect in de met mos begroeide boom paste. Het most werd als een groen levendig nestje voor het ei. De boom heb ik iets bijgelicht zodat de achtergrond mooi donker werd.
Een grijze dag werd steeds mooier tegen de avond. Op de Wetlands was een prachtige zonsondergang te zien; maar ik probeer er beetje een sport van te maken om net te laat te zijn of om deze niet vast te leggen, en te kijken naar het mooie in de omgeving wat me opviel. Niet dat ik daar op vastgepind moet worden want morgen zou die gedachte wel weer anders kunnen zijn….als de zonsondergang echt heel mooi is.

Op de grond zag ik een oud ganzenei liggen wat perfect in de met mos begroeide boom paste. Het most werd als een groen levendig nestje voor het ei. De boom heb ik iets bijgelicht zodat de achtergrond mooi donker werd.

Wetlands