Gepeersonaliseerd Tiel; grote kunststof peren voorzien van kunst.

Gepeersonaliseerd Tiel Kunst Kunstenaars Kunststof Peer Beschilderen

Afgelopen jaar was er tijdens het jaarlijkse Fruitcorso een mini tentoonstelling van een aantal kunststof peren die beschilderd of bewerkt waren tot een heus kunstwerk. Het initiatief hiertoe kwam van Ondernemersvereniging Hart van Tiel. Dit onder de noemer Gepeersonaliseerd. Het Creatief Platform Tiel (website) heeft dit jaar de taak op zich genomen om 18 peren van kunst te voorzien.

Ik ben nu bezig met de Creatief Platform peer, deze wordt gepeersonaliseerd met kleurige papiertjes die als een creatieve veelzijdige uitspatting over de peer uitgestrooid zijn, behangplaksel, matte vernis en een dikke laag glasheldere uv bestendige epoxy houdt het geheel bij elkaar.

Het aanbrengen van de epoxy was een heel karwei, zoals op de foto te zien is, moest ik de hele tijd met een gasbrander de opstijgende luchtbelletjes verjagen, tot er een glad geheel ontstond.


Een foto gezien die je wil gebruiken in een publicatie, op een website of voor privé gebruik? Geef aan om welke foto het gaat en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling gaat via iDeal of bankoverschrijving. Getoonde bedragen zijn incl. 21% btw.

Privé gebruik - €17,19Online gebruik - €17,19Redactioneel, educatief en/of non-profit gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,97

Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee zodat ik direct weet welke foto je bedoelt!

(¹) Musea, openbare kunst, portret en festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Bij gebruik zonder licentie ontvang je een rekening met toeslag.


Gerelateerde berichten: