Gouden Slinger brug over de gracht in Tiel geplaatst.

Gisteren werd de opvallende Gouden Slinger brug geplaatst over de stadsgracht in Tiel tussen de Veemarkt en het Kalverbos. De goudkleurige brug die door sommigen al de “Banaan van Tiel” genoemd wordt valt van veraf al op. Het is het idee dat de brug als een stadspoort tussen de boodschappenbuurt en de binnenstad gaat dienen.

Het kronkelige patroon ligt in het verlengde van de kronkelige vorm die de gracht heeft en sluit mooi op het Kalverbos, terwijl de kronkel het fietsen ontmoedigd.

gouden-slinger-brug-tiel-gracht-geplaatst-haasnoot-bruggen (2) gouden-slinger-brug-tiel-gracht-geplaatst-haasnoot-bruggen (8) gouden-slinger-brug-tiel-gracht-geplaatst-haasnoot-bruggen (7) gouden-slinger-brug-tiel-gracht-geplaatst-haasnoot-bruggen (6) gouden-slinger-brug-tiel-gracht-geplaatst-haasnoot-bruggen (3)

gouden-slinger-brug-tiel-gracht-geplaatst

gouden-slinger-brug-tiel-gracht-geplaatst-haasnoot-bruggen (1)


Gerelateerde berichten:


Fotolicenties


Zag je een mooie foto die je wil gebruiken in een publicatie, op een website, in een advertentie of juist privé voor een wanddecoratie aan de muur? Geef aan om welke foto het gaat en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling gaat via iDeal of bankoverschrijving (getoonde bedragen zijn incl. btw).

Privé gebruik - €17,19Online gebruik - €17,19Redactioneel, educatief en/of non-profit gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,19

Voor het gebruik van meerdere foto's, mag je mij natuurlijk ook direct e-mailen via: info@jean-paulopperman.nl

Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee zodat ik direct weet welke foto je bedoelt!

(¹) Musea, openbare kunst, portret en festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Bij gebruik zonder licentie ontvang je een rekening met toeslag.