Haan in de kasteeltuin van Kasteel Amerongen voor mij op het grintpad.

Toen ik door de tuin van Kasteel Amerongen wandelde zag ik opeens 3 grote hanen voor mij op het pad. Ze liepen wat tokkelend door het grind; eentje was zwart en de andere twee bruin met flinke rode lellen. Ze kunnen zo stuurs onderzoekend kijken, en tegelijkertijd hun doen en laten voortzetten. Deze haan kwam telkens een stukje dichterbij en als ik met de camera laag bij de grond met armen iets meer naar hem toe stak zette het toch bovengemiddeld slimme beest weer een poot opzij; helaas had ik niets in de aanbieding, maar toch leuk om deze zo van dichtbij vast te kunnen leggen.
Toen ik door de tuin van Kasteel Amerongen wandelde zag ik opeens 3 grote kippen voor mij op het pad. Ze liepen wat tokkelend door het grind; eentje was zwart en de andere twee bruin met flinke rode lellen. Ze kunnen zo stuurs onderzoekend kijken, en tegelijkertijd hun doen en laten voortzetten. Deze haan kwam telkens een stukje dichterbij en als ik met de camera laag bij de grond met armen iets meer naar hem toe stak zette het toch bovengemiddeld slimme beest weer een poot opzij; helaas had ik niets in de aanbieding, maar toch leuk om deze zo van dichtbij vast te kunnen leggen.
Amerongen