Holland Ladies Tour Tiel etappe vertrokken voor 120 km toeren door de Betuwe

De wielrensters schoten in een grote groep over de brug bij Tiel heen om in een paar uurtjes de afstand van 120 km af te leggen door de Betuwe en haar landschap. Vanmiddag rond 16:00 uur zullen ze finishen bij GEJO Cycleworld in de  Lutterveldweg  Tiel.

De wielrensters schoten in een grote groep over de brug bij Tiel heen om in een paar uurtjes de afstand van 120 km af te leggen door de Betuwe en haar landschap. Vanmiddag rond 16:00 uur zullen ze finishen bij GEJO Cycleworld in de Lutterveldweg Tiel.

De stoet van de Holland Ladies  toer vloog vlak na de start al over de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal heen, met zo'n 120 deelnemers.

De stoet van de Holland Ladies tour vloog vlak na de start al over de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal heen, met zo’n 120 deelnemers.Een foto gezien die je wil gebruiken in een publicatie, op een website of privé voor bijvoorbeeld een wanddecoratie? Geef aan om welke foto het gaat en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling gaat via iDeal of Bankoverschrijving.

Privé gebruik (bijv. voor wanddecoratie) - €17,19Online gebruik - €17,19Redactioneel of educatief gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,97

*Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee, dan weet ik direct welke foto jij bedoelt!

(¹) Musea, openbare kunst, portret en festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Gebruik zonder licentie niet toegestaan.