Tijdrit tussen Varik en Tiel als onderdeel van de Holland Ladies Tour.

Een wielrenster raast voorbij terwijl ik na enkele mislukte foto's uiteindelijk de goede foto kon nemen, met de wielrenster in het midden en op de achtergrond het kunstwerk Huizen op de dijk van beeldend kunstenaar Cor Litjens.

Een wielrenster raast voorbij terwijl ik na enkele mislukte foto’s uiteindelijk de goede foto kon nemen, met de wielrenster in het midden en op de achtergrond het kunstwerk Huizen op de dijk van beeldend kunstenaar Cor Litjens.

Vond vooral de bomenpartij op de achtergrond erg mooi, die samenkwam met de deelneemster van de tijdrit tussen Varik en Tiel als onderdeel van de Holland Ladies Tour.

Vond vooral de bomenpartij op de achtergrond erg mooi, die samenkwam met de deelneemster van de tijdrit tussen Varik en Tiel als onderdeel van de Holland Ladies Tour. De auto’s scandeerden opbeurende leuzen als harder, harder, harder!

Tijdens de tijdrit van de Holland Ladies Tour vliegen de deelneemsters voorbij over de Waalbandijk in Zennewijnen.

Tijdens de tijdrit van de Holland Ladies Tour vliegen de deelneemsters voorbij over de Waalbandijk in Zennewijnen.Een foto gezien die je wil gebruiken in een publicatie, op een website of privé voor bijvoorbeeld een wanddecoratie? Geef aan om welke foto het gaat en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling gaat via iDeal of Bankoverschrijving.

Privé gebruik (bijv. voor wanddecoratie) - €17,19Online gebruik - €17,19Redactioneel of educatief gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,97

*Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee, dan weet ik direct welke foto jij bedoelt!

(¹) Musea, openbare kunst, portret en festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Gebruik zonder licentie niet toegestaan.