Tijdrit tussen Varik en Tiel als onderdeel van de Holland Ladies Tour.

Een wielrenster raast voorbij terwijl ik na enkele mislukte foto's uiteindelijk de goede foto kon nemen, met de wielrenster in het midden en op de achtergrond het kunstwerk Huizen op de dijk van beeldend kunstenaar Cor Litjens.

Een wielrenster raast voorbij terwijl ik na enkele mislukte foto’s uiteindelijk de goede foto kon nemen, met de wielrenster in het midden en op de achtergrond het kunstwerk Huizen op de dijk van beeldend kunstenaar Cor Litjens.

Vond vooral de bomenpartij op de achtergrond erg mooi, die samenkwam met de deelneemster van de tijdrit tussen Varik en Tiel als onderdeel van de Holland Ladies Tour.

Vond vooral de bomenpartij op de achtergrond erg mooi, die samenkwam met de deelneemster van de tijdrit tussen Varik en Tiel als onderdeel van de Holland Ladies Tour. De auto’s scandeerden opbeurende leuzen als harder, harder, harder!

Tijdens de tijdrit van de Holland Ladies Tour vliegen de deelneemsters voorbij over de Waalbandijk in Zennewijnen.

Tijdens de tijdrit van de Holland Ladies Tour vliegen de deelneemsters voorbij over de Waalbandijk in Zennewijnen.Fotolicenties

Privé gebruik (bijv. voor wanddecoratie in huis) - €9,97Online gebruik - €17,19Redactioneel of educatief gebruik - €34,97Zakelijk gebruik - €47,97

Hoe werkt het bestellen van een licentie? Via Wetransfer wordt de originele foto zonder watermerk, naar het door jou opgegeven e-mail adres verstuurd, samen met een betaallink om snel en eenvoudig via iDeal (Mollie) jouw licentie te voldoen. Getoonde bedragen zijn incl. 21% btw.

*Foto’s van openbare kunstwerken, musea en mensen die duidelijk in beeld staan zijn enkel redactioneel beschikbaar. Festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee, dan weet ik direct welke foto jij bedoeld!