Hondenkennel de Beauty Dog in Ochten bij volle maan langs de Waalbandijk.

Toen ik gisteren tegen de avond over de Waalbandijk bij Ochten terug naar Tiel ging zag ik twee mooie witte bouviers in de tuin van een boerderij. Getuige hun geblaf hadden ze mij ook snel in de gaten. Toen ik mij omdraaide naar de boerderij zag ik ook de net opkomende mooie volle maan. Ik maakte er een foto van en thuis ontdekte ik dat in het huis hondenkennel De Beauty Dog zit die onder andere blonde bouviers fokt. Een mooi gezicht al de foto’s van opgroeiende puppy’s op hun website.
Toen ik gisteren tegen de avond over de Waalbandijk bij Ochten terug naar Tiel ging zag ik twee mooie witte bouviers in de tuin van een boerderij. Getuige hun geblaf hadden ze mij ook snel in de gaten. Toen ik mij omdraaide naar de boerderij zag ik ook de net opkomende mooie volle maan. Ik maakte er een foto van en thuis ontdekte ik dat in het huis hondenkennel De Beauty Dog zit die onder andere blonde bouviers fokt. Een mooi gezicht al de foto’s van opgroeiende puppy’s op hun website.
Ochten