Klaproosje in de wind tussen het stenen trottoir.

Eigenlijk wilde ik vanavond nog naar de open dag bij Daalderop, het was helaas al bijna 19:30, dus dan zou ik om kwart voor 8 daar zijn, en de open dag duurde tot 20:00, waardoor ik halverwege maar besloot om, om te keren. Toen ik over het fietspad langs de Laan van Westroijen kwam zag ik uit een ooghoek een klaproosje dapper boven de stenen tegels uitsteken.<br /><br /> In eerste instantie fietste ik door maar bedacht mij toch…kreeg een beeld voor mijn ogen van het patroon dat de stoeptegels zouden vormen en de rode klaproos die neergedrukt wordt door de wind en toch telkens weer opveert en zich staande weet te houden boven de tegels. <br /><br />Na veel gepriegel toch deze foto kunnen maken, de wind was zo hard dat de camera door de invallende schemering net niet genoeg tijd had om scherp af te drukken zonder in een te hoge iso waarde te komen. <br /><br />Het leuke dromerige effect en vooral de sterke klaproos die zich door de stenen spleet heen murwde en toch overleeft vond ik erg leuk.

Eigenlijk wilde ik vanavond nog naar de open dag bij Daalderop, het was helaas al bijna 19:30, dus dan zou ik om kwart voor 8 daar zijn, en de open dag duurde tot 20:00, waardoor ik halverwege maar besloot om, om te keren. Toen ik over het fietspad langs de Laan van Westroijen kwam zag ik uit een ooghoek een klaproosje dapper boven de stenen tegels uitsteken.

In eerste instantie fietste ik door maar bedacht mij toch…kreeg een beeld voor mijn ogen van het patroon dat de stoeptegels zouden vormen en de rode klaproos die neergedrukt wordt door de wind en toch telkens weer opveert en zich staande weet te houden boven de tegels.

Na veel gepriegel toch deze foto kunnen maken, de wind was zo hard dat de camera door de invallende schemering net niet genoeg tijd had om scherp af te drukken zonder in een te hoge iso waarde te komen.

Het leuke dromerige effect en vooral de sterke klaproos die zich door de stenen spleet heen murwde en toch overleeft vond ik erg leuk.


Gerelateerde berichten:


Fotolicenties


Zag je een mooie foto die je wil gebruiken in een publicatie, op een website, in een advertentie of juist privé voor een wanddecoratie aan de muur? Geef aan om welke foto het gaat en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling gaat via iDeal of bankoverschrijving (getoonde bedragen zijn incl. btw).

Privé gebruik - €17,19Online gebruik - €17,19Redactioneel, educatief en/of non-profit gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,19

Voor het gebruik van meerdere foto's, mag je mij natuurlijk ook direct e-mailen via: info@jean-paulopperman.nl

Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee zodat ik direct weet welke foto je bedoelt!

(¹) Musea, openbare kunst, portret en festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Bij gebruik zonder licentie ontvang je een rekening met toeslag.