Molen de Korenbloem in Zoelen en een luchtballon in het sneeuwlandschap.

Toen ik met de fiets ter hoogte van Zoelen was zag ik in de verte een luchtballon aankomen, het duurde ongeveer een minuut of 10-15 aleer deze in de buurt van molen De Korenbloem in Zoelen was. In het veld stond ik te wachten en hoewel de wieken bij deze molen jammer genoeg altijd de verkeerde kant op wijzen was het een mooi gezicht, de molen en de luchtballoon die zweefde over het plotseling ontstane winterlandschap in de Betuwe.
Toen ik met de fiets ter hoogte van Zoelen was zag ik in de verte een luchtballon aankomen, het duurde ongeveer een minuut of 10-15 aleer deze in de buurt van molen De Korenbloem in Zoelen was. In het veld stond ik te wachten en hoewel de wieken bij deze molen jammer genoeg altijd de verkeerde kant op wijzen was het een mooi gezicht, de molen en de luchtballon die zweefde over het plotseling ontstane winterlandschap in de Betuwe.

 

Zoelen