Kraam ijssalon Daisy’s gesloopt Veemarkt Tiel.

Soms zijn er plotsklaps veranderingen in het stadslandschap, af en toe wordt er een gebouw gesloopt wat maanden duurt en nu opeens is in één dag het keetje – de kraam waar sinds enkele jaren Daisy’s ijs gevestigd zat verdwenen.

Vaak kwam ik er langs en de to-go (where to go dan?) ijssalon was bijna nooit open, of misschien wel open, maar dan viel het mij niet op door de ver uitgestoken luifel. Ik vond de schildering wel leuk, daarom heb ik indertijd er ook een foto van gemaakt in de sneeuw, lekker echt ijs!

Bij de mensen uit Tiel is de kraam vooral bekend als het oude frietkot van Dikke Piet, de kraam staat er ook al super lang. Kan mij herinneren dat ik het vroeger als ik s’avonds laat met de trein terug in Tiel aankwam en vervolgens terug naar huis liep via de binnenstad me altijd ergerde aan de tegen de lantaarnpaal hangende mensen, die vaak dronken of juist met hun fietsen en scooters de doorgang blokkeerden.

Toch als ik er nu over nadenk had het ook wel iets nostalgisch..even snel nog een snack halen voor het naar huis gaan zonder dat je een cafetaria hoeft binnen te lopen. Enfin nu is dat geschiedenis. Het zou leuk zijn als er een paar bankjes komen of iets dergelijks.

ijssalon-daisy-keetje-veemarkt-gesloopt

ijssalon-daisy-keetje-veemarkt-gesloopt-dikke-pietEen foto gezien die je wil gebruiken in een publicatie, op een website of privé voor bijvoorbeeld een wanddecoratie? Geef aan om welke foto het gaat en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling gaat via iDeal of Bankoverschrijving.

Privé gebruik (bijv. voor wanddecoratie) - €17,19Online gebruik - €17,19Redactioneel of educatief gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,97

*Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee, dan weet ik direct welke foto jij bedoelt!

(¹) Musea, openbare kunst, portret en festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Gebruik zonder licentie niet toegestaan.