KTSM Tiel 120 jarig bestaan tocht door Tiel zaterdag 30 mei 2015.

Op zaterdag zit ik altijd tot 17:00 uur in kunstcentrum Het Klooster en toen ik in de loop van de middag even wat ging halen bij de Hema, werd ik groots onthaald door een heuse harmonie, de KTSM Tiel kwam net door de Waterstraat aan na een optocht door Tiel. Zoals ik later zag aan de statie foto’s op de Walmuur met de Waterpoort en bij het Gerechtsgebouw bleek het te gaan om het 120 jarig bestaan van de KTSM en het werven van jonge frisse nieuwe leden. Helaas had ik alleen mijn mobiele telefoon bij me, dus de foto’s zijn wat blauw uitgeslagen 🙂 Wel leuk hoe met een mobieltje je hele andere kijkposities kan innemen!

bakjes-aardbeien-markt-tiel-ktsm-harmonie-4

bakjes-aardbeien-markt-tiel-ktsm-harmonie-2

bakjes-aardbeien-markt-tiel-ktsm-harmonie

bakjes-aardbeien-markt-tiel-ktsm-harmonie-3

Tiel