Lichtbaken langs de Waal bij nacht gezien.

 

Als een voorzichtig nachtlampje knippert het lichtbaken rood en dan weer een tijdje uit..een pulserende waarschuwing voor de nog vele passerende schepen. Het water in de Waal staat erg laag, en zo bij nacht is het een hele vreemde sfeer om hier in het pikkedonker te hoppen tussen de basalt stenen en de plasjes water die in het donker nauwelijks te onderscheiden zijn.

Met een zeer lange sluitertijd komen de uit het water stekende stenen naar voren op de foto, en de sterren hangen als slierten in de lucht; starend naar het zwarte schermpje op de camera waar de sluitertijd seconden op wegtikken, vergeet ik even de nachtelijke wereld om mij heen.


Een foto gezien die je wil gebruiken in een publicatie, op een website of voor privé gebruik? Geef aan om welke foto het gaat en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling gaat via iDeal of bankoverschrijving. Getoonde bedragen zijn incl. 21% btw.

Privé gebruik - €17,19Online gebruik - €17,19Redactioneel, educatief en/of non-profit gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,97

Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee zodat ik direct weet welke foto je bedoelt!

(¹) Musea, openbare kunst, portret en festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Bij gebruik zonder licentie ontvang je een rekening met toeslag.


Gerelateerde berichten: