Mist langs de Oliemolenwal in Tiel bij nacht.

Langs de gracht hangt altijd een verlaten stil sfeertje, bij nacht in het donker neemt die sfeer nog intenser geruisloos toe; nu op de foto in de nachtelijke novembermist, het moment dat alle bladeren de boom hebben verlaten; het water zo stil en rimpelloos. De eenden zijn in slaap gedommeld. Straatverlichting en haar scherpe getekende lichtbundels zijn verloren en er heersen slechts wolken gedempt dampend licht; gevangen als een vlieg voor de zwarte nachtspin in het moment voel ik mij hier, gebiologeerd door de stilte  – opgaan in het verlangen sterren door de mist te kunnen zien. Novembermist.



Een foto gezien die je wil gebruiken in een publicatie, op een website of privé voor bijvoorbeeld een wanddecoratie? Geef aan om welke foto het gaat en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling gaat via iDeal of Bankoverschrijving.

Privé gebruik (bijv. voor wanddecoratie) - €17,19Online gebruik - €17,19Redactioneel of educatief gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,97

*Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee, dan weet ik direct welke foto jij bedoelt!

(¹) Musea, openbare kunst, portret en festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Gebruik zonder licentie niet toegestaan.