Narcissen langs de Linge op een warme maar winderige voorjaarsdag.

Ik hoopte eigenlijk op deze warme namiddag dat er enkele mensen in de kano zouden stappen om te varen over de Linge bij Tiel. Er stond een flinke wind en het water was zo te zien ook nog niet zo heel warm. Op het water was dan ook geen kano te bekennen. Ik zag wel deze mooie bos met narcissen staan langs de oever; jammer dat zulke leuke vrolijke bloemen die steeds vaker in het landschap opduiken zo overschaduwd worden door de term Narcisme. Ze zijn een mooie aanvulling in de omgeving zo in de vroege lentemaanden van het jaar. Hier langs de Linge, waar de wind de golven op het normaal zo kalme water flink opzwiept  en de mooie boom die met zijn stam bijna in het water staat komen de rustige stervormige narcissen mooi uit.

Ik hoopte eigenlijk op deze warme namiddag dat er enkele mensen in de kano zouden stappen om te varen over de Linge bij Tiel. Er stond een flinke wind en het water was zo te zien ook nog niet zo heel warm. Op het water was dan ook geen kano te bekennen. Ik zag wel deze mooie bos met narcissen staan langs de oever; jammer dat zulke leuke vrolijke bloemen die steeds vaker in het landschap opduiken zo overschaduwd worden door de term Narcisme. Ze zijn een mooie aanvulling in de omgeving zo in de vroege lentemaanden van het jaar. Hier langs de Linge, waar de wind de golven op het normaal zo kalme water flink opzwiept en de mooie boom die met zijn stam bijna in het water staat komen de rustige stervormige narcissen mooi uit.


Een foto gezien die je wil gebruiken in een publicatie, op een website of voor privé gebruik? Geef aan om welke foto het gaat en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling gaat via iDeal of bankoverschrijving.

Privé gebruik - €17,19Online gebruik - €17,19Redactioneel of educatief gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,97

Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee zodat ik direct weet welke foto je bedoelt!

(¹) Musea, openbare kunst, portret en festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Bij gebruik zonder licentie ontvang je een rekening met toeslag.


Gerelateerde berichten: