New tree wasknijper, ideetjes op tafel.

Er zijn altijd van die dingen die op mijn bureau rondslingeren (en de rest van de ruimte) waar ik overdag tegen aan kijk. Vaak gaat mijn fantasie dan even op hol en zie ik allerlei nog niet bestaande vormen erin; er ontstaan kleine ideetjes die ik dan snel uitvoer – voor – dat ze weer verdwijnen in de orde van de dag. Het is dan net alsof er even een deurtje open gaat naar “opnieuw” kijken. De wasknijper in staande houding was net een boompje bijeengehouden door de knijper.

Ik zag er meteen de mogelijkheid in om de wasknijper als het ware wat takjes “terug” te geven, of in ieder geval wat groen, een bloem, even één moment ter herinnering aan het vorige leven van het stukje afgekloven hout. De Poëzie van gisteren, toch even voor vandaag.


Gerelateerde berichten:


Fotolicenties


Zag je een mooie foto die je wil gebruiken in een publicatie, op een website, in een advertentie of juist privé voor een wanddecoratie aan de muur? Geef aan om welke foto het gaat en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling gaat via iDeal of bankoverschrijving (getoonde bedragen zijn incl. btw).

Privé gebruik - €17,19Online gebruik - €17,19Redactioneel, educatief en/of non-profit gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,19

Voor het gebruik van meerdere foto's, mag je mij natuurlijk ook direct e-mailen via: info@jean-paulopperman.nl

Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee zodat ik direct weet welke foto je bedoelt!

(¹) Musea, openbare kunst, portret en festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Bij gebruik zonder licentie ontvang je een rekening met toeslag.