Opdrachten

Het mooie aan fotografie is, dat een goede foto je als het ware even kan betoveren. Een vastgelegde zanger die een uithaal met zijn stem maakt, kan de dramatiek van een heel concert weergeven, een zoen of blik de grootsheid van elkaar gevonden hebben, en een kale ruimte die al maanden te koop staat zal door een frisse blik juist uitdagend en uitnodigend weer gegeven worden. Dat is het geheim van kijken, ruimtelijk inzicht en de rust hebben om iets speciaals van ieder moment te maken.

 

Vanuit mijn Grafische en Kunstacademie achtergrond heb ik geleerd om creatief en communicatief kijken met elkaar te verbinden, en dit pas ik toe in mijn fotografie door series te maken die er uit springen. Eén treffend portret – zakelijk, ontspannen, energiek of juist té gek creatief. Op deze HBO opleiding en ervaring zijn dan ook mijn tarieven gebaseerd.

 

Hieronder vindt je een indicatie van mijn tarieven (iedere opdracht is maatwerk, al naar gelang jouw eisen en ingeschatte tijdsduur wordt de uiteindelijke prijs overeengekomen). Getoonde bedragen zijn excl. 21% btw.

 

  • Maximale resolutie (minimaal 24mp).
  • Zonder watermerk.
  • Exclusief rechtenvrij.
  • Levering op usb stick of via Wetransfer.
  • Snelle levering (binnen 24 uur).

 

Uurtarief: € 95,00
Half dagdeel: (1,5 uur fotografie – 30 minuten nabewerking) € 185,00
Dagdeel: (3 uur fotografie – 1 uur nabewerking) € 360,00
Volledige dag: (6 uur fotografie – 2 uur nabewerking) € 685,00

 

Reiskosten: 0,45 cent per km. Gratis binnen de gemeente Tiel.

Vind je deze fotoserie leuk? Delen wordt altijd op prijs gesteld! :)

Fotoalbum: "Opdrachten" delen op Facebook.