Open dag opgravingen Medel erg druk bezocht!

De open dag op Medel waar men druk bezig is met grootschalig archeologisch onderzoek trok gisteren zeer veel bezoekers. Opvallend was ook het grote aantal kinderen die met veel plezier zich lieten schminken, in de grond hun eigen eerste “vondstjes” deden met behulp van een metaaldetector of een eigen klei potje maken.

Er was een expositie van de vondsten die men reeds gedaan heeft, en er waren prehistorische snacks – voor mij ook de eerste keer dat ik een gedroogde sprinkhaan heb gegeten – een raar gevoel, maar best te eten.

Het enorme terrein wordt door vijf verschillende archeologische bedrijven ontgonnen en duurt nog voort tot uiterlijk oktober 2017.


Gerelateerde berichten:


Fotolicenties


Zag je een mooie foto die je wil gebruiken in een publicatie, op een website, in een advertentie of juist privé voor een wanddecoratie aan de muur? Geef aan om welke foto het gaat en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling gaat via iDeal of bankoverschrijving (getoonde bedragen zijn incl. btw).

Privé gebruik - €17,19Online gebruik - €17,19Redactioneel, educatief en/of non-profit gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,19

Voor het gebruik van meerdere foto's, mag je mij natuurlijk ook direct e-mailen via: info@jean-paulopperman.nl

Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee zodat ik direct weet welke foto je bedoelt!

(¹) Musea, openbare kunst, portret en festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Bij gebruik zonder licentie ontvang je een rekening met toeslag.