Open dag opgravingen Medel erg druk bezocht!

De open dag op Medel waar men druk bezig is met grootschalig archeologisch onderzoek trok gisteren zeer veel bezoekers. Opvallend was ook het grote aantal kinderen die met veel plezier zich lieten schminken, in de grond hun eigen eerste “vondstjes” deden met behulp van een metaaldetector of een eigen klei potje maken.

Er was een expositie van de vondsten die men reeds gedaan heeft, en er waren prehistorische snacks – voor mij ook de eerste keer dat ik een gedroogde sprinkhaan heb gegeten – een raar gevoel, maar best te eten.

Het enorme terrein wordt door vijf verschillende archeologische bedrijven ontgonnen en duurt nog voort tot uiterlijk oktober 2017.Een foto gezien die je wil gebruiken in een publicatie, op een website of privé voor bijvoorbeeld een wanddecoratie? Geef aan om welke foto het gaat en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling gaat via iDeal of Bankoverschrijving.

Privé gebruik (bijv. voor wanddecoratie) - €17,19Online gebruik - €17,19Redactioneel of educatief gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,97

*Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee, dan weet ik direct welke foto jij bedoelt!

(¹) Musea, openbare kunst, portret en festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Gebruik zonder licentie niet toegestaan.