Paarden in de sneeuw op de uiterwaarden langs de Waal in Wamel.

De paarden leken zich niets van de drassige grond aan te trekken, de sneeuw begon al te smelten en ze waren maar wat blij dat ze enkele lekkere wortels kregen. Het is toch fijner als je eten aangereikt wordt en je niet door de modder hoeft te wroeten met je snoet op zoek naar enkele grasstengels die al lang niet meer zo zoet knapperig vers zijn, zoals het gras dat in het voorjaar rijkelijk uit de grond ontspruit.

Hier op de uiterwaarden langs de Vonkerplas is het altijd fijn wandelen, de grote waterplas vormt een uitdaging om omheen te wandelen; ben je er eenmaal omheen dan zie je aan de andere kant de oude bomen die nog overeind staan – zij het iets verzakt en kronkelig, prachtige bomen om in zwart-wit te fotograferen.

De paarden liepen mee terug – vooral nieuwsgierig – zou die rugtas vol wortels zitten?

 

 Een foto gezien die je wil gebruiken in een publicatie, op een website of privé voor bijvoorbeeld een wanddecoratie? Geef aan om welke foto het gaat en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling gaat via iDeal of Bankoverschrijving.

Privé gebruik (bijv. voor wanddecoratie) - €17,19Online gebruik - €17,19Redactioneel of educatief gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,97

*Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee, dan weet ik direct welke foto jij bedoelt!

(¹) Musea, openbare kunst, portret en festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Gebruik zonder licentie niet toegestaan.