Paarden in de sneeuw op de uiterwaarden langs de Waal in Wamel.

De paarden leken zich niets van de drassige grond aan te trekken, de sneeuw begon al te smelten en ze waren maar wat blij dat ze enkele lekkere wortels kregen. Het is toch fijner als je eten aangereikt wordt en je niet door de modder hoeft te wroeten met je snoet op zoek naar enkele grasstengels die al lang niet meer zo zoet knapperig vers zijn, zoals het gras dat in het voorjaar rijkelijk uit de grond ontspruit.

Hier op de uiterwaarden langs de Vonkerplas is het altijd fijn wandelen, de grote waterplas vormt een uitdaging om omheen te wandelen; ben je er eenmaal omheen dan zie je aan de andere kant de oude bomen die nog overeind staan – zij het iets verzakt en kronkelig, prachtige bomen om in zwart-wit te fotograferen.

De paarden liepen mee terug – vooral nieuwsgierig – zou die rugtas vol wortels zitten?

 

 Fotolicenties

Privé gebruik (bijv. voor wanddecoratie in huis) - €9,97Online gebruik - €17,19Redactioneel of educatief gebruik - €34,97Zakelijk gebruik - €47,97

Hoe werkt het bestellen van een licentie? Via Wetransfer wordt de originele foto zonder watermerk, naar het door jou opgegeven e-mail adres verstuurd, samen met een betaallink om snel en eenvoudig via iDeal (Mollie) jouw licentie te voldoen. Getoonde bedragen zijn incl. 21% btw.

*Foto’s van openbare kunstwerken, musea en mensen die duidelijk in beeld staan zijn enkel redactioneel beschikbaar. Festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee, dan weet ik direct welke foto jij bedoeld!