Pontje tussen Enspijk en landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt met wachtende eenden.

Vanaf de Kampsedijk in Enspijk kun je met het pontje de Linge oversteken in de richting van Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Het was al na half 6 toen ik hier voorbij kwam; dus de pont had zijn laatste overtocht van de dag al gehad. Zelf was ik via Mariënwaerdt naar Beesd gefietst en vervolgens weer terug en de brug over naar Enspijk. De bloesem duurt nog wel een week voordat deze volledig in bloei staat. De schipper op het pontje was wel heel aardig en hij zorgde ervoor dat de eenden de goede kant op liepen – dat willen zeggen, alsof ze mee wilden met het pontje.

Vanaf de Kampsedijk in Enspijk kun je met het pontje de Linge oversteken in de richting van Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Het was al na half 6 toen ik hier voorbij kwam; dus de pont had zijn laatste overtocht van de dag al gehad. Zelf was ik via Mariënwaerdt naar Beesd gefietst en vervolgens weer terug en de brug over naar Enspijk. De bloesem duurt nog wel een week voordat deze volledig in bloei staat. De schipper op het pontje was wel heel aardig en hij zorgde ervoor dat de eenden de goede kant op liepen – dat willen zeggen, alsof ze mee wilden met het pontje; ze lijken zelfs tegen elkaar te zeggen: “Waar blijft de schipper nou?”.


Een foto gezien die je wil gebruiken in een publicatie, op een website of voor privé gebruik? Geef aan om welke foto het gaat en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling gaat via iDeal of bankoverschrijving.

Privé gebruik - €17,19Online gebruik - €17,19Redactioneel of educatief gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,97

Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee zodat ik direct weet welke foto je bedoelt!

(¹) Musea, openbare kunst, portret en festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Bij gebruik zonder licentie ontvang je een rekening met toeslag.


Gerelateerde berichten: