Prins Willem-Alexanderbrug bij avond met voorbij rijdende auto’s.

Het lijkt warm door de verlichte auto’s die voorbij vliegen, je hoort de wind niet op de foto, de kou voel je niet, je ziet de afstand tot het einde van de brug niet, maar je bent even helemaal op de Prins Willem-Alexanderbrug. Het was steenkoud door de wind en de voorbij zoevende vrachtwagens met hun blazende tonen werkten als een wat doe ik hier sensor op mij. Het beeld wat ik voor ogen had om de weerspiegeling van het hek in de lijn te laten lopen met de voorbij trekkende stoet vrachtwagens en personenauto’s lukte in ieder geval.
Het lijkt warm door de verlichte auto’s die voorbij vliegen, je hoort de wind niet op de foto, de kou voel je niet, je ziet de afstand tot het einde van de brug niet, maar je bent even helemaal op de Prins Willem-Alexanderbrug. Het was steenkoud door de wind en de voorbij zoevende vrachtwagens met hun blazende tonen werkten als een wat doe ik hier sensor op mij. Het beeld wat ik voor ogen had om de weerspiegeling van het hek in de lijn te laten lopen met de voorbij trekkende stoet vrachtwagens en personenauto’s lukte in ieder geval.
Waal