Schemerige zwart-wit fotografie van een verlaten boerderij.

De oude boerderij langs de Medelsestraat in Echteld kraakt op haar funderingen, het zou zomaar kunnen zijn dat dit de laatste foto’s zijn voordat de overblijfselen voorgoed in elkaar zakken. Dakpannen liggen verspreid op de grond, plafonds krimpen ineen, en steunbalken drukken diepe holen in het gras. De teloorgang van een stukje Betuwse geschiedenis; mijn eerste foto’s hier maakte ik eind 2011, alles stond nog overeind, een kleine brand overleeft. Enige tijd later brandde de rest af.

De gloeiende zwart-wit foto’s met hier een daar een licht kleuraccent, zuigen je naar binnen, het is net alsof de grijze gelaagdheid je onheilspellend hypnotiseert terwijl je net zoals in de klassieke horrorfilms je een weg naar buiten probeert te banen.

 

 

 

 

 

 


Gerelateerde berichten:


Fotolicenties


Zag je een mooie foto die je wil gebruiken in een publicatie, op een website, in een advertentie of juist privé voor een wanddecoratie aan de muur? Geef aan om welke foto het gaat en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling gaat via iDeal of bankoverschrijving (getoonde bedragen zijn incl. btw).

Privé gebruik - €17,19Online gebruik - €17,19Redactioneel, educatief en/of non-profit gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,19

Voor het gebruik van meerdere foto's, mag je mij natuurlijk ook direct e-mailen via: info@jean-paulopperman.nl

Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee zodat ik direct weet welke foto je bedoelt!

(¹) Musea, openbare kunst, portret en festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Bij gebruik zonder licentie ontvang je een rekening met toeslag.