Sint-Maartenskerk te Ophemert in het najaar gezien vanaf de Molenstraat.

Aan de Molenstraat in Ophemert staat de laatgotische dorpskerk. De toren van deze Sint-Maartenskerk is gemaakt van tufsteen met bakstenen banden stamt uit de eerste helft van de 16e eeuw. Het koor is in 1858 vernieuwd en daarna nogmaals in 1955 waardoor de kerk vrij modern overkomt. De kerk staat rustig tussen de huizen in en maakt op een markante manier onderdeel van het dorp uit doordat de kerk vanaf de dijk heel mooi te zien is.

Aan de Molenstraat in Ophemert staat de laatgotische dorpskerk. De toren van deze Sint-Maartenskerk is gemaakt van tufsteen met bakstenen banden stamt uit de eerste helft van de 16e eeuw. Het koor is in 1858 vernieuwd en daarna nogmaals in 1955 waardoor de kerk vrij modern overkomt. De kerk staat rustig tussen de huizen in en maakt op een markante manier onderdeel van het dorp uit doordat de kerk vanaf de dijk heel mooi te zien is.Originele foto in hoge resolutie downloaden:

Kies een licentie en via e-mail ontvang je een download link naar de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling kan via iDeal of Bankoverschrijving (bedragen incl. btw).

Online gebruik - €17,19Redactioneel of educatief gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,97

*Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee, dan weet ik direct welke foto jij bedoeld!