Sneeuw op de Wetlands Tiel bij avond gezien eind december 2014.

Omdat ik pas na 17:00 uur tijd had om foto’s te maken van de sneeuw, was het een beetje een gok om te kijken of de sneeuw er nog zou liggen. Gaandeweg de middag ging het echter steeds harder sneeuwen en tegen de avond lag er een mooi pak sneeuw. <br /><br />koud met hoofdletter Koud was het. Op de fiets naar de Wetlands met de naïeve gedachte om daar vandaan ook nog even naar Zoelen te fietsen om een foto van het Kasteel in de sneeuw te maken. Toen ik de wind en vooral de ijzige sneeuw kervend op mijn wangen voelde vallen gaf ik de gedachte aan een ‘lekker’ stuk fietsen snel op. <br /><br />Op de Wetlands was het heel koud, donker en nat. Met de handschoenen uit probeerde ik mijn camera op het tijdelijke statief te schroeven omdat mijn mooie statief gestolen is. Dat lukte eerst niet dus toen maar met de zaklamp bijgelicht. Toen de foto gemaakt; 25 seconden belichten. Het voorste deel is zo helder omdat ik met mijn zaklamp die helder wit licht geeft de voorgrond meer licht gaf dan eigenlijk nodig was voor de foto.
Omdat ik pas na 17:00 uur tijd had om foto’s te maken van de sneeuw, was het een beetje een gok om te kijken of de sneeuw er nog zou liggen. Gaandeweg de middag ging het echter steeds harder sneeuwen en tegen de avond lag er een mooi pak sneeuw.koud met hoofdletter Koud was het. Op de fiets naar de Wetlands met de naïeve gedachte om daar vandaan ook nog even naar Zoelen te fietsen om een foto van het Kasteel in de sneeuw te maken. Toen ik de wind en vooral de ijzige sneeuw kervend op mijn wangen voelde vallen gaf ik de gedachte aan een ‘lekker’ stuk fietsen snel op.

Op de Wetlands was het heel koud, donker en nat. Met de handschoenen uit probeerde ik mijn camera op het tijdelijke statief te schroeven omdat mijn mooie statief gestolen is. Dat lukte eerst niet dus toen maar met de zaklamp bijgelicht. Toen de foto gemaakt; 25 seconden belichten. Het voorste deel is zo helder omdat ik met mijn zaklamp die helder wit licht geeft de voorgrond meer licht gaf dan eigenlijk nodig was voor de foto.

Tiel