Space tennis shuttle langs de Waal op de wetlands.

shuttle-tennis-vallen-gevonden

Terwijl ik door de drassige grond banjerde langs de Waal die inmiddels al weer een flink eind gezakt is, viel mij oog op de wat verfromfraaide shuttle. Ik dacht meteen wat het zou het gaaf zijn als ik foto van dit ding kan maken alsof ie echt als een spaceshuttle met rode neus omlaag valt.

Een leuk idee, alleen het nadeel bleek dat de wind buiten en de geringe scherptediepte die ik wilde samen met handmatig scherpstellen niet goed samen ging met de snelheid waarmee de shuttle viel. Uiteindelijk na 57 keer bukken en opnieuw laten vallen had ik de foto! Achtergrond vaag en mysterieus en toch iets bewegelijk’s in de shuttle.

Geen idee of het wat toevoegt aan de fotografie, maar wel tof als het lukt zo’n ideetje.

Wetlands