Kweekkas in de stadstuin langs de Jan D van Leeuwenstraat bij nacht gezien.

Toen ik gisteravond door de Jan D van Leeuwenstraat kwam zag het er uit alsof er een lamp brandde in de kweekkas die staat op het terrein van het inloophuis de Parochie. Het bleek te komen door de felle straatverlichting langs het spoort. Het zag er heel branderig en mysterieus uit vanaf een afstand. Hoewel het terrein afgesloten is, ben ik toch maar met de hond het hek over geklommen en na wat gevogel om de foto scherp te krijgen deze foto kunnen maken. Een heel apart beeld was het, ik denk door het opgevroren ijs tegen  de ramen.
Toen ik gisteravond door de Jan D van Leeuwenstraat kwam zag het er uit alsof er een lamp brandde in de kweekkas die staat op het terrein van het inloophuis de Parochie. Het bleek te komen door de felle straatverlichting langs het spoor.

Het zag er heel branderig en mysterieus uit vanaf een afstand. Hoewel het terrein afgesloten is, ben ik toch maar met de hond het hek over geklommen en na wat gevogel om de foto scherp te krijgen deze foto kunnen maken. Een heel apart beeld was het, ik denk door het opgevroren ijs tegen de ramen.

Tiel