Straatbeeld Tiel Rauwenhoflaan winkelcentrum Rauwenhof.

Het valt mij op dat ik vaak foto’s neem van Tiel langs de waal, bij zonsondergang, tijdens evenementen etc. maar haast nooit ‘zomaar’ even stop om een foto van een straat te maken, terwijl straten juist zo onderhevig aan veranderingen zijn. Winkels komen en en gaan, mensen schilderen hun huis, de tuin krijgt een boom – of de boom verdwijnt juist.

Daarom heb ik mij ook voorgenomen om vaker het straatbeeld vast te leggen. Hier langs de Rauwenhoflaan zit al jaren het kleine winkelcentrum Rauwenhof, met een groenteboer, de bakker Van Keulen, de bloemenshop Lavendel en de Coop supermarkt.

winkelcentrum-rauwenhof-tiel-rauwenhoflaanFotolicenties

Privé gebruik (bijv. voor wanddecoratie in huis) - €9,97Online gebruik - €17,19Redactioneel of educatief gebruik - €34,97Zakelijk gebruik - €47,97

Hoe werkt het bestellen van een licentie? Via Wetransfer wordt de originele foto zonder watermerk, naar het door jou opgegeven e-mail adres verstuurd, samen met een betaallink om snel en eenvoudig via iDeal (Mollie) jouw licentie te voldoen. Getoonde bedragen zijn incl. 21% btw.

*Foto’s van openbare kunstwerken, musea en mensen die duidelijk in beeld staan zijn enkel redactioneel beschikbaar. Festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee, dan weet ik direct welke foto jij bedoeld!