TommyArt De Mees langs de Grote Brugse Grintweg Tiel.

Onderweg naar huis zag ik gisteren aan het begin van de avond opeens een verandering.. Het stroomhuisje langs de Grote Brugse Grintweg was zichtbaar, de struiken die het huisje aan het zicht onttrokken en maakten dat het een plek was die veelvuldig door junkies en alcoholisten gebruikt werd nu open in de ruimte staat. En er stond ook nog een vrolijke muurschildering op, een grote mees gemaakt door TommyArt met op de zijgevels kleine schilderingen tegen de muur. Erg verfrissend en leuk om te zien. Hopelijk wordt het park nu iets uitnodigender voor kinderen en ouders uit de buurt.

mus-tommyart-stroomhuisje-grotebrugse-grintweg-tiel (1)

mus-tommyart-stroomhuisje-grotebrugse-grintweg-tiel (2)

 


Gerelateerde berichten:


Fotolicenties


Zag je een mooie foto die je wil gebruiken in een publicatie, op een website, in een advertentie of juist privé voor een wanddecoratie aan de muur? Geef aan om welke foto het gaat en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling gaat via iDeal of bankoverschrijving (getoonde bedragen zijn incl. btw).

Privé gebruik - €17,19Online gebruik - €17,19Redactioneel, educatief en/of non-profit gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,19

Voor het gebruik van meerdere foto's, mag je mij natuurlijk ook direct e-mailen via: info@jean-paulopperman.nl

Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee zodat ik direct weet welke foto je bedoelt!

(¹) Musea, openbare kunst, portret en festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Bij gebruik zonder licentie ontvang je een rekening met toeslag.