Viaduct over de Overlaat tussen Wadenoijen en Geldermalsen in.

Het viaduct over de Overlaat in Wadenoijen vind ik altijd een van de meest trieste plekken in de betuwe, het ziet er zo grauw en stoffig uit! Een scooter komt voorbij, het licht op rood, de vrachtwagens razen over de A15 en de treinrails wacht op een volgende passerend trein. Beetje tijdloos ook, het zou net zo goed de jaren 70 kunnen zijn hier; wellicht de tijd waarin het viaduct gebouwd werd.

Het viaduct over de Overlaat in Wadenoijen vind ik altijd een van de meest trieste plekken in de betuwe, het ziet er zo grauw en stoffig uit! Een scooter komt voorbij, het licht op rood, de vrachtwagens razen over de A15 en de treinrails wacht op een volgende passerend trein. Beetje tijdloos ook, het zou net zo goed de jaren 70 kunnen zijn hier; wellicht de tijd waarin het viaduct gebouwd werd.Een foto gezien die je wil gebruiken in een publicatie, op een website of privé voor bijvoorbeeld een wanddecoratie? Geef aan om welke foto het gaat en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling gaat via iDeal of Bankoverschrijving.

Privé gebruik (bijv. voor wanddecoratie) - €17,19Online gebruik - €17,19Redactioneel of educatief gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,97

*Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee, dan weet ik direct welke foto jij bedoelt!

(¹) Musea, openbare kunst, portret en festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Gebruik zonder licentie niet toegestaan.