Volkstuintjes langs de Peppellaan in Tiel op maandag 3 december 2012.

Volkstuintjes langs de Peppellaan in Tiel op maandag 3 december 2012. De eerste sneeuw van dat jaar precies twee jaar geleden. Inmiddels zijn de volkstuintjes er niet meer. De percelen zijn aangekocht door de gemeente Tiel van de NS. De grond is vervuild en moet op termijn gesaneerd worden als er een Spoorsingel aangelegd wordt die water uit Tiel-Oost moet gaan afvoeren in de richting van de Dode Linge.

Volkstuintjes langs de Peppellaan in Tiel op maandag 3 december 2012. De eerste sneeuw van dat jaar precies twee jaar geleden. Inmiddels zijn de volkstuintjes er niet meer. De percelen zijn aangekocht door de gemeente Tiel van de NS. De grond is vervuild en moet op termijn gesaneerd worden als er een Spoorsingel aangelegd wordt die water uit Tiel-Oost moet gaan afvoeren in de richting van de Dode Linge.Een foto gezien die je wil gebruiken in een publicatie, op een website of privé voor bijvoorbeeld een wanddecoratie? Geef aan om welke foto het gaat en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie zonder watermerk. Betaling gaat via iDeal of Bankoverschrijving.

Privé gebruik (bijv. voor wanddecoratie) - €17,19Online gebruik - €17,19Redactioneel of educatief gebruik - €38,97Zakelijk gebruik(¹) - €47,97

*Tip: Stuur een opgeslagen versie van de foto of een schermafbeelding mee, dan weet ik direct welke foto jij bedoelt!

(¹) Musea, openbare kunst, portret en festival foto's zijn niet beschikbaar.

*Gebruik zonder licentie niet toegestaan.