Prins Willem-Alexanderbrug tussen Echteld en Beneden-Leeuwen.

Tussen Echteld en Beneden-Leeuwen ligt de Prins Willem-Alexanderbrug (in gebruik sinds juni 1974). De brug zou aanvankelijk in de buurt van Tiel komen te liggen, maar is toch ongeveer 10 km bij Tiel vandaan geplaatst. De brug is aangelegd met het idee dat er verderop ook een brug over de Maas zou komen, zodat er een doorgang van de A15 naar de Oss en verder zou ontstaan. Dit werd echter niet uitgevoerd waardoor de brug bekend kwam te staan als “de brug van niks naar nergens”.

Er werd tolheffing toegepast tot 1996 in de hoop om een deel van de kosten van het bouwen terug te verdienen. Het is echter nooit een groot succes geweest, en voor de Tielenaren zal het vooral jammer zijn geweest dat het autoveer verdween bij Tiel en er helemaal omgereden moet worden.Kwam je een leuke foto tegen in het fotoblog of in een van de albums die je graag in een publicatie wil gebruiken, op je website, of juist thuis voor aan de muur? Maak een keuze uit de mogelijkheden hieronder en je ontvangt de foto in de hoogste resolutie samen met een factuur via Wetransfer. 

Aangezien er superveel foto’s in mijn fotoblog staan, waar er ongetwijfeld ook veel tussen zitten die niet commercieel gebruikt mogen worden (zoals detailfoto’s van kunstwerken, portretten, musea etc.) zijn mijn foto’s enkel redactioneel – niet commercieel beschikbaar. Voor foto gebruik zonder licentie ontvang je een rekening met toeslag. Bovengenoemde bedragen zijn incl. 21% btw.


Tip: stuur een opgeslagen versie van de foto mee (of een schermafbeelding), zodat ik meteen weet welke foto jij bedoeld!