Een verstopte ezel tussen de Boterbloemen in het Zoelense Bos.

Achterin het veld stond een ezel die vermoed ik niet echt gesteld was op mijn gezelschap, misschien ook omdat er omdat er in dit gedeelte van het bos bijna nooit iemand wandelt.
Achterin het veld stond een ezel die vermoed ik niet echt gesteld was op mijn gezelschap, misschien ook omdat er omdat er in dit gedeelte van het bos bijna nooit iemand wandelt.
Een hommel zoemt vrolijk van bloem naar bloem in het veld.
Een hommel zoemt vrolijk van bloem naar bloem in het veld.
Tijdens een wandeling door het Zoelense bos kwam ik opeens bij een soort brugje gemaakt van een plank, aan de andere kant stonden de appelbomen en een veld vol vrolijke gele boterbloemen.
Tijdens een wandeling door het Zoelense bos kwam ik opeens bij een soort brugje gemaakt van een plank, aan de andere kant stonden de appelbomen en een veld vol vrolijke gele boterbloemen.
Grappig die dartelende takjes in de wind.
Grappig die dartelende takjes in de wind.
Naast de ezel stond ook nog een zwaan in het veld.
Naast de ezel stond ook nog een zwaan in het veld.

bos-zoelen

Aan de achterzijde van het Zoelense bos kan je via wat verborgen pad doorlopen en zo een complete wandeling door het bos maken. Je gaat dan half door de struiken, modder en over de boomstammen die het wandelpad blokkeren naar het weiland. Op een gegeven moment kwam ik langs de sloot waar een stuk boomstam overheen lag.

Ik liep er over heen en kwam midden in een veld vol boterbloemen te staan. Ik denk dat het van de boerderij daarachter is, maar de boerderij zelf zie je niet als je er staat. Achter in het veld stond een ezel waar ik graag dichterbij een foto van gemaakt had, maar zijn onvriendelijke hoofd, of misschien de schrik van hoe komt die vreemde hier, weerhielden mij ervan.

Zoelen