De Linge in Wadenoijen bij zonsondergang gezien.

Gisteren had ik al een foto op deze plek gemaakt met de kerk van Wadenoijen erbij. Het leek me prachtig om hier ook een foto van de zonsondergang boven de Linge te maken. Normaal hou ik niet zo van zonsondergangen omdat het van die typische truttige plaatjes worden dan. Voor deze keer omdat er een eendennestje op het eind van de inham lag wilde ik het wel heel graag zien. Toch heel mooi om te zien, en dat half uurtje fietsen zeker waard.
Gisteren had ik al een foto op deze plek gemaakt met de kerk van Wadenoijen erbij. Het leek me prachtig om hier ook een foto van de zonsondergang boven de Linge te maken. Normaal hou ik niet zo van zonsondergangen omdat het van die typische truttige plaatjes worden dan. Voor deze keer omdat er een eendennestje op het eind van de inham lag wilde ik het wel heel graag zien. Toch heel mooi om te zien, en dat half uurtje fietsen zeker waard.
Linge